Omdat een goed passend zadel belangrijk is

ZElf passen

 U kan het zadel van uw keuze  komen ophalen om zelf thuis te passen.

U krijgt hiervoor een proefperiode van 5 dagen. Opgelet: het zadel dient volledig betaald te worden bij afhaling en er kan slechts 1 zadel tegelijk meegenomen worden. 

Zadels kunnen bezichtigd en afgehaald worden bij Paardensport Cavallino te Roeselare, zonder afspraak, tijdens de openingsuren  van de winkel.

Is er een specifiek zadel waarvoor u langskomt? Geef vooraf even een seintje om zeker te zijn dat het zadel nog beschikbaar is en niet mee is naar een pasafspraak.

Wenst u ter plaatse advies van een zadelspecialist? Maak dan ook even een afspraak vooraf. Zo kunnen we u optimaal verderhelpen.

Adres: Iepersestraat 491, Roeselare

Openingsuren: ma-zat 10.00-18.30

passervice aan huis 

Wil u graag pasadvies of wil u meerdere zadels tegelijk proberen? Dan komen wij graag op locatie passen.

 
We brengen verschillende zadels mee om te proberen. Uiteraard kan u ook testrijden. Pasdiensten zijn mogelijk voor zadels vanaf €750.
Wenst u graag ook nieuwe zadels te passen? Dat kan! We brengen dan een selectie mee uit het gamma van Paardensport Cavallino.
Tijdens een pasconsult worden de zadels zowel in stand als in beweging bekeken. Aanwezigheid van een piste of berijdbare weide is daarom van cruciaal belang.
Hou rekening met een wachttijd van enkele weken voor het plannen van een afspraak.

TARIEVEN PASSERVICE

<60 km  vanaf Roeselare: € 75

60 - 100km vanaf Roeselare: €90

> 100km vanaf Roeselare: In overleg, vanaf 2 paarden

Per extra paard op zelfde adres:

+ €40

Prijzen zijn incl. btw en verplaatsing.

Kiest u tijdens het consult voor een nieuw zadel, dan vervalt de paskost vanaf een aankoopbedrag van  €1500. Onder €1500 blijven de tarieven ongewijzigd.

Bij aankoop van een tweedehandszadel wordt het pasconsult altijd in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag.

Praktische richtlijnen voor pasafspraken

We houden ons graag zoveel mogelijk aan onze planning en vragen daarom vriendelijk om zelf op tijd te zijn en voorbereid te zijn voor uw afspraak. Zorg ervoor dat het paard al uit de wei/paddock gehaald is en indien nodig gepoetst is.

Om goed te kunnen passen hebben we een goed verlichte plaats nodig met verharde en effen ondergrond. Het is noodzakelijk dat er gereden kan worden, we kunnen de zadels niet voldoende beoordelen als we het paard niet in beweging hebben gezien. Als de piste onberijdbaar is door regen, sneeuw of vrieskou kan de afspraak steeds kosteloos verzet worden.

Voorzie rijkleding, zodat u het zadel kan voelen en proberen. We dragen veiligheid hoog in het vaandel en vragen dan ook om tijdens het testrijden een cap te dragen. 

Voorzie zelf stijgbeugels, stijgbeugelriemen en een passende singel. Heeft u deze niet, verwittig ons dan vooraf, zodat wij deze accessoires kunnen meebrengen.

Als u uw zadel meteen wenst bij te houden, dient het zadel onmiddellijk betaald te worden. Dit kan contant of met bancontact. Het pasconsult dient altijd onmiddellijk betaald te worden.

Als een zadel gekozen wordt tijdens het pasconsult, is er voor dit zadel geen proefperiode meer voorzien, tenzij uitdrukkelijk besproken. De proefperiode van 5 dagen geldt enkel wanneer men het zadel komt ophalen om zelf te passen.

Annulaties dienen te gebeuren UITERLIJK 24u voor de afspraak. Bij laattijdig annuleren (behoudens overmacht) wordt een forfaitaire vergoeding van €75 aangerekend. 

Opgelet: Het maken van een pasafspraak geldt niet als optie op 1 of meerdere zadels. Als het zadel van uw eerste keuze verkocht is voor uw afspraak, wordt u hier altijd van verwittigd.

Contacteer ons

  ​Email: info@hetruyterhuys.be

Tel: 0472 28 55 23

Al onze zadels zijn vrijblijvend te bezichtigen bij Paardensport Cavallino, 

Iepersestraat 491, 8800 Roeselare (ma-zat 10.00 - 18.30)

BTW BE0846.897.694