Omdat een goed passend zadel belangrijk is

ZElf passen

 U kan het zadel van uw keuze bij ons in Oostkamp komen ophalen om zelf thuis te passen.

U krijgt hiervoor een proefperiode van 5 dagen. Opgelet: het zadel dient volledig betaald te worden bij afhaling en er kan slechts 1 zadel tegelijk meegenomen worden. 

Zadels kunnen bezichtigd en afgehaald worden na afspraak. Afspraken zijn mogelijk op:

Maandag - vrijdag: 9u - 18u

Zaterdag: 9u - 16u

Afhaaladres: Stal Warande, Warandestraat 1, 8020 Oostkamp

passervice aan huis of op onze locatie

Wil u graag advies of wil u meerdere zadels proberen? Dan kunnen wij op locatie komen.

 
We brengen verschillende zadels mee om te proberen. Uiteraard kan u ook testrijden.
U kan ook met uw paard bij ons langskomen om te passen. We beschikken over een binnen- en buitenpiste.
Passervice op onze eigen locatie is gratis bij aankoop van een zadel (€35 zonder aankoop) en bovendien kan u meteen het hele aanbod bekijken.

TARIEVEN PASSERVICE

Pasdienst op onze locatie:

GRATIS bij aankoop van een zadel (€35 zonder aankoop)

Pasdienst op verplaatsing:

<70 km  vanaf Oostkamp: € 75

75 - 100km vanaf Oostkamp: €90

100 - 125 km vanaf Oostkamp: €115

> 125km vanaf Oostkamp: In overleg, minimaal 2 paarden

Per extra paard op zelfde adres:

+ €45

Prijzen zijn incl. btw en verplaatsing.

Voor pasdiensten op verplaatsing bedraagt de wachttijd doorgaans +/- 2 weken.

Praktische richtlijnen voor pasafspraken

We houden ons graag zoveel mogelijk aan onze planning en vragen daarom vriendelijk om zelf op tijd te zijn en voorbereid te zijn voor uw afspraak. Zorg ervoor dat het paard al uit de wei/paddock gehaald is en indien nodig gepoetst is.

Om goed te kunnen passen hebben we een goed verlichte plaats nodig met verharde en effen ondergrond. Het is noodzakelijk dat er gereden kan worden, we kunnen de zadels niet voldoende beoordelen als we het paard niet in beweging hebben gezien. Als de piste onberijdbaar is door regen, sneeuw of vrieskou kan de afspraak steeds kosteloos verzet worden.

Voorzie rijkleding, zodat u het zadel kan voelen en proberen. We dragen veiligheid hoog in het vaandel en vragen dan ook om tijdens het testrijden een cap te dragen. 

Voorzie zelf stijgbeugels, stijgbeugelriemen en een passende singel. Heeft u deze niet, verwittig ons dan vooraf, zodat wij deze accessoires kunnen meebrengen.

Als u uw zadel meteen wenst bij te houden, dient het zadel onmiddellijk betaald te worden. Dit kan contant of met bancontact. Het pasconsult dient altijd onmiddellijk betaald te worden.

Als een zadel gekozen wordt tijdens het pasconsult, is er voor dit zadel geen proefperiode meer voorzien, tenzij uitdrukkelijk besproken. De proefperiode van 5 dagen geldt enkel wanneer men het zadel komt ophalen om zelf te passen.

Annulaties dienen te gebeuren UITERLIJK 24u voor de afspraak. Bij laattijdig annuleren (behoudens overmacht) wordt een forfaitaire vergoeding van €35 aangerekend. 

Opgelet: Het maken van een pasafspraak geldt niet als optie op 1 of meerdere zadels. Als het zadel van uw eerste keuze verkocht is voor uw afspraak, wordt u hier altijd van verwittigd.